2009-05-12

Dilemma...

Hát ez most dilemma a javából. A családi vállalkozás, ahol dolgozok, kezd kifutni, sokáig már biztosan nem megy, max 1-2 évet ha adnék neki. 40 fölött munkát keresni enyhén szólva nem egyszerű, pláne egy gazdasági válság közepén, úgy, hogy az eredeti szakmámat rég nem csinálom, a mostaniról meg nincs papírom. És akkor hirtelen elém tárul egy lehetőség, ami teljesen más, teljesen új, külföldön, messze... de azt csinálhatnám, amibe az utóbbi időben annyira belemerültem. Ezer pro, ugyanennyi kontra. A váltás, amire vártam, vagy ugrás a sötétbe?

Nem tudom...

7 megjegyzés:

Greg írta...

csak nem a romániai munka? izgalmas lehetőség, de gondolom kevesen mernének beleugrani. kíváncsi lennék milyen a "túloldalról" nézni a közösséget, illetve hogyan változna a jelenlegi szereped. fura lenne és tuti űr maradna, ha olyan hivatalos lenne az új munkakör, hogy nem tudnád folytatni az eddigieket.

Quicksilver írta...

De, az. És én is az izgalmas lehetőség és az ugrás a sötétbe között vacillálok... :-P

De magamban már eldöntöttem...

ezkriszti írta...

Akkor mész... ? Tipp 1

Quicksilver írta...

Nem tudom, még mindig nem :-)

Efenáci Marcsi írta...

Én mennék, ha tehetném és ha van hova visszajönni. Más emberek, más gondolkodásmód, más értékek, más fotók, minden más, és új barátok. Gondolom, Te eddig is sokat jártál külföldre, de szerintem inkább feltöltő hatású egy külföldi munkahely, mint lelombozó.

Petya írta...

Én mennék akárhová, a helyváltoztatás mindig jó :)

brekkancs írta...

Találd meg a helyed, nagyon kívánom neked! Sok szerencsét!
brekkancs