2008-07-06

Hazatérés

Szolgálati közlemény: Én hazaértem Észtországból, de közben itthon a gépem elromlott, ezen, amin írok semmi sincs, amíg a másik meg nem javul, nem tudok pl. emilezni sem. A gmailt el tudom érni, de az enternetet nem.

Amúgy meg csodaklassz volt. :-)

update: A gépem valószínűleg kész van, totálisan halott. Fogalmam sincs, mitől, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Újratelepítés lesz, elveszett dokumentumokkal, képekkel, programokkal. Majd, ha össze tudom gyűjteni a lelkierőmet ehhez. Egyszerűen nem hiszem el. Hogy ez most mégis miért van. Túl jól kezdtem magam érezni a nyaraláson...?

4 megjegyzés:

Gime(.hu) írta...

Szia, Nóra!
Mit kell érteni azon, hogy nem indul a gép?
Be sem kapcsol, vagy a Windows nem indul el, vagy mi?
Nem biztos ugyanis, hogy teljesen újra kell telepíteni, az meg pláne, hogy az adataid simán megmenthetők!
Budapesten vagyok, az Estiskolán keresztül "ismerlek" ;-), ha tudok segíteni, szólj, informatikus vagyok.
Üdv!
Gime.hu

Quicksilver írta...

Köszi, már megoldódott. Sajnos teljes újratelepítés kellett, hozzáértővel végigjártunk addig minden más lépést. Az adatokat, mindent ki tudtam menteni, csökkkentett módban a windows elment még.
Azért köszi. :-)

Netem még mindig csak a laptopon van, mert az ethernet kártya valahol elveszett, ill. nem látja a windows. De egyenlőre ez a legkisebb baj.

Gime(.hu) írta...

Hát, legalább csak ennyi.
Lehet, hogy a hálózati kártya eltávozott az örök vadászmezőkre (hardverileg)...?
Mindegy, javaslom, maradj a notin, hacsak nincs valami olyan különlegesség, ami miatt az asztali gép kell. :-)

Quicksilver írta...

Valószínűnek tartom, hogy meghalt a kártya, mert semmilyen módszerrel nem bírtam a nyomára bukkanni, szét meg majd csak szerelő szedi a gépet. Sajnos kell a net is meg nyomtatás is egy gépen, és ez az asztali gép kell, hogy legyen (hardverkulcsok is vannak); ugyan ideiglenesen át tudom vinni a dolgokat egy pendrivon, de azért ez macerás.