2008-05-11

quicksilver


Amíg elvoltam máshol, nem is néztem netet, nem is foglalkoztam a fórummal, a hussszal, a moderátorokkal - addig azok törölték a nickemet. Nem letiltották, nem baszakodtak, nem szóltak, nem mondtak semmit - csak nyom nélkül kitörölték. Nincs többé quicksilver.

Fáj.

Még csak meg se kérdezhetem, hogy mi történt. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi baja lett hirtelen valakinek a nickemmel, és még az erre vonatkozó kérdést is kitörlik, a nicket is letiltják.

quicksilver

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia nóra, én azt hiszem, hogy ez talán nem olyan fontos. igen óvatosan mondom, mert tudom, hogy neked más a véleményed. de - talán a hétvége hatása is - én meg azt mondom, lehet, hogy ez egy jel, egy olyan tudod, nem nagy szavazok, szóval egy jel fentről, hogy épp most ilyen történik, amikor egy másik történetben meg - remélem - jól érezhetted magad. szerintem - remélem elhiszed, hogy nem önző öncélból mondom - a hétvégi történet fontosabb, mint egy hullaszagú fórum régi nickneve. van neked ennél szebb neved. nóra. és ha megnéázed azokat a képeket, amiket rólad készítettek azok az emberek, akikkel voltál, abban megértés és szeretet van. és ez szerintem mindennél fontosabb. ilyet az indexen nem kapsz, szerintem.

Quicksilver írta...

Igazad van.

Megálmodtam az éjjel. :-)

Névtelen írta...

helyes. :) reméltem is. elmeséled?

Quicksilver írta...

Nem egy nagy etvasz. Egy sötét barlangban vagy miben voltam, de töksötétben, és mindenféle hangok beszéltek össze-vissza, de olyan sokan, halkan, és összefolyóan, hogy nem értettem egyiket sem. És mivel féltem, kellemetlen volt, rossz, így kinyitottam az ajtót, és kimentem. Kint fény volt, meleg, és jó. Ennyi. .-)