2008-08-30

Srí és az ő blogja meg én

Van ez a blogger, ez a Srí nevű, bár volt Titi is máshol. Van neki több blogja is, de én egyet olvastam viszonylag rendszeresen, a Pillanatok a mindennapjainkból címűt, ahol alkalomadtán még kommentelgettem is néha. Egészen addig, amíg egy konkrét témában más véleményen nem voltam mint ő, amin ő kurvára megsértődött, törölte a blogom linkjét a listájából, és az adott témát kompletten, kommentestül persze. Én ezt itt is, ott is megírtam, hogy szerintem amit csinált az nagyon nem volt szép tőle, mire válaszul kitörölt a blogjából. Oké, mondom, ha te így, hát én nem, írtam neki emilt, hogy hátha megérti az álláspontomat, de két viszonylag normális hangú válasz után egyszercsak kifakadt, megjegyzem fogalmam sincs miért, és azóta nem válaszol. Én ma írtam még egy kommentet hozzá, merthogy pont megint öntömjénezte magát, hogy ő micsoda nyitott egy ember, én meg megjegyeztem, hogy úgy könnyű nyitottnak lenni, ha mindenkit, aki nem tetszik neki, azt kizár. Na, ezen megint begőzölt, törölt a blogjából, ki is tiltott, és a következő posztjában már azt hazudta, hogy én oda sorozatban írtam a mocskolódásokat, és ő nem tudja már törölni, meg leboszorkányozott, amin mondjuk vigyorogtam egy jót, de isten neki, és ezért ő most jajaj. Mondjuk talán nem kellene ordenáré módon hazudni magának, meg másnak sem, elvégre ma írtam 1 azaz egy darab kommentet oda, ami kigúnyolta az ő álságos 'nyitottságát', és ez sehol se számítható sorozatos mocskolódásnak, de ha már ő hazudik, engem meg kitilt onnan, akkor én ha máshol nem, hát itt helyreigazítom. Ezzel magamnak tartozom.

Tehát akkor még egyszer: Srí, ha hazudsz rólam, attól te nem leszel jobb ember, én meg nem leszek rosszabb; inkább fordítva.

Update: Srí szerint képzelődöm, mert ő valami láthatatlan spammert törölgetett onnan, akivel én még nem találkoztam. Én biztosan véletlenül estem bele a szórásba. Ja. Pigs can fly, you know?

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te teljesen félreértettél valamit: nem rólad szól, amit írtam, hanem Zulejkáról, aki Zka néven írta a hülye kommentjeit most és régen számtalanszor, a másikat meg hhh nicken.

Nyilván oka van, hogy mindent magadra veszel. A nyitottság témát pedig nem én írtam,hanem Osho, a címkéknél megtalálod a nevét.

A stílusod téged minősít, és ha nem haragszol megválogatom, hogy kivel levelezek. Írj bármit, válasz nélkül hagyom ezentúl. De tudod mit? Töröld te is a kommentemet.

Quicksilver írta...

Engem is töröltél, ezt nehéz másnak venni. Szerinted mire kellene vennem? A jóindulatodnak? :-/

Emilt írtam, mert meggyőződésem volt, hogy intelligens emberek képesek rendezni a nézeteltéréseiket. Te nem, ez mondjuk megintcsak egyértelmű. A stílusod téged minősít, itt is, ott is, emilben is.

Én nem töröllek, mert nem szokásom, nem szeretem. Persze ezt is tudod, csak nem érdekel. Itt nem fogod tudni törölni amit írsz, meg amit én írok. Itt megmarad.

Zka írta...

figyelj ez egy idegbeteg, személyiségzavaros szerencsétlen... eredetileg 19 éves nőnek adta ki magát, képeket hamisított magáról, aztán kiderült hogy nyugdíjas... maga se emlékszik mit hazudozott össze. Rám nagyon haragszik, eleve mindenkire aki nem vénasszony. Korlátolt és buta, nem viseli a kritikát, de ha mást gyepálnak akkor tapsikol a ráncos mancsaival.

Quicksilver írta...

Aha, tehát legalábbis létezel. Ez már egy pont Srí igaza mellett, a stílusoddal együtt.

Névtelen írta...

Nóra: még egyszer utoljára: te és én nem értettük meg egymást. Sok durvaságot mondtál nekem, amit próbáltam humorral oldani, de nem sikerült. A kapcsolatunk rosszul alakult, de nem szerethet bennünket mindenki, elfogadom. Az utolsó hozzászólásod, amit töröltem, szintén bántás volt a részedről.

A blogom bezárása végleges, és még csak nem is hirtelen elhatározásból történt. Elég volt, ahogy ott le is írtam.

Quicksilver írta...

Ha te így...

Én sok olyant mondtam neked, ami neked nem tetszett, és durvaságnak fogtad fel. Megint mondom: a te bajod, ha nem bírod ki a más véleményt, a kritikát. Én megpróbáltam tisztázni a dolgot, te erre nem voltál vevő, azóta sem, bár hogy akkor mit akarsz még itt, azt nem tudom. Ha azt várod, hogy összeomlok és jajsríídrágahátigazadvoltmindenben, hát arra várhatsz.

Humorral történő állítólagos oldásaid helyett inkább válaszolni kellett volna a feltett kérdésekre. Többet ért volna.

Az utolsó kommentem is csakis az igazat mondta, ha bántott, akkor a hibát magadban keresd.

Quicksilver írta...

Olyan konzekvens is ez a Srí...

http://pillanataim.blogspot.com/

Névtelen írta...

Erről az óvodások jutnak eszembe, amikor kisajátítanak egy sarkot a homokozóból, és ott aztán ők mondják meg a frankót. Aki mást mond, hülye, és ki van tiltva, meg különben is, az én apukám erősebb, mint a tied, és majd jól átdobja a kerítésen.

http://gutbesserwasser.freeblog.hu/archives/2008/07/05/3244442/

Névtelen írta...

Oopsz. Persze, itt meg kell írni hátéemmellül, ha linkelni akarok. Na. itt az a link, ami az én eddigelé egyetlen hasonló esetemről szól.

Quicksilver írta...

Régebben a fórumon ezt bunkernek hívtuk, amikor a topicnyitó tudta moderálni meg becsukni a topicját, és az ellenfelek/ségek a saját bunkereikből kiabáltak mindenfélét a másikra, aki a saját bunkerjében 'válaszolt' azaz kiabált vissza. Ez kommunikáció helyett volt.