2008-10-15

Indapass

Egyre szaporodnak a bloghu-s linkek a kedvencek között, és egyre több sajnos, ami csak regisztrációval kommentelhető. A bloghu regisztrációja az indapasson történik, ami ugyan szerintem eleve egy lóság volt, dehát üzleti szempontból biztosan jó az indexnek, úgyhogy erőltették, és úgy nézem, még most is erőltetik. Idáig lemondtam a regisztrációról, és ezzel a kommentelésről, mert annó, amíg még fórumoztam az indexen, a quicksilver nick kitörlésével a 'kedves' modik megszüntették az indás fiókomat/azonosítómat/nickemet is, és ami újat regisztráltam, az is azonnal elhalálozott. Na, akkor úgy voltam vele, hogy le vannak szarva, akkor nem bloghu-zok, azért is jöttem a blogspotra. De az ember olvasgatni csak szeret, és a magyar blogok inkább a bloghun vannak; ez a tendencia nem is akar megfordulni sajnos. Ráadásul ahogy szaporodnak a droidok, pláne az index főoldalára felkerülő blogokban, úgy egyre több blog kér regisztrációt a captcha helyett. Ma megint megpróbáltam, hátha már eltelt majd egy év lassan, csak nem veszik észre a modik, hogy megpróbálok bemerészkedni megint. De nem, egy órába se telt, és már nem tudtam belépni - tényleg éberek. Úgyhogy szakadjon össze az indapass index fórumostul, továbbra se tudok kommentelni a bloghu-n. Illetve ott igen, ahol nem kell regisztráció. Még szerencsére van egy-két ilyen hely.

update... néha érdemes leírni amit az ember gondol, mert ugyan tojt válaszolni bárki is rá, de visszajött az indapass a tetszhalálból. Gondoltam benézek a fórumra, hátha quicksilver is legalább megjelent... de az nem, ő még mindig le van gyilkolva. Béke poraira. Meg a modikéra is.

A véletlent meg ne akarja nekem senki megmagyarázni... nincsenek véletlenek. Tudom melyik modi csinálja, tudom melyikek nézik el nekik, max az okát nem tudom, miért gyűlölnek ilyen hevesen.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

rakd helyes sorrendbe az alábbi mondat szavait.

Tudom melyik modi csinálja, tudom melyikek nézik el nekik, max az okát nem tudom, miért gyűlölnek ilyen hevesen.

és megkapod a megfejtést a kérdésedre.

miért gyűlölnek ilyen hevesen? Tudom melyik modi csinálja, tudom melyikek nézik el nekik.

;)

Quicksilver írta...

Nem véletlenül fogalmaztam úgy, ahogy...

Quicksilver írta...

Mert az elmúlt majd egy év alatt egyetlen egy sem volt képes arra, hogy akárcsak egy szót is szóljon a nicktörlés okáról, kivéve azt az egy modit, aki semmiről sem tudott, és hiába kérdezett rá a többinél, ő sem kapott választ. A többi, akikről itt szó van, az mind lapít, mint szar a fűben.

Névtelen írta...

Változtasd meg valahogy a MAC címedet - azt nézik, azért nem tudsz újra reggelni. A MAC cím amúgy állandó, nem dinamikus, mint az ip cím.

Blog.hu még oké, de a hülye zsidók közé felesleges bemenni fórumozni, nem vagy te Óz a nagy varázsló, hogy magyarrá változtasd őket XD

konzekvenz = ne menj fórumozni a zsindexhura, elég csak kommentelni az indával a bloghun

Quicksilver írta...

Ez itt nem zsidózós blog, azzal menj máshová.
A MAC-számnak utánanézek.

F. írta...

én is valami ilyesmit akartam ajánlani, (bár nem értek hozzá ez csak parasztlogika) hogy ez nem úgy megy, hogy besétálsz egy netkávézóba és reisztrálsz egy másik emilről?
de amúgy ha valaki(k)nek nem kellesz úgy ahogy vagy azt sose bánd mert azzal nem lesztek soha egy hullámhosszon.
:)

Quicksilver írta...

1. Nem úgy megy. Én nem tudok hazudni, alakoskodni, ugyanazk a topicok, témák, emberek érdekelnek, kvázi azonnal felismernek a modik és kibasszák az új nicket is. Ez nem azonosítószámok kérdése.

2. Én nem is akarok egy hullámhosszon lenni modikkal, de nem ők az egész fórum. Mondjuk már nem is mennék vissza, de azért... szóval szar. És hiába emilben levelezgettem utána egy-két emberrel onnan, így, hogy ők ott lehetnek, én meg nem, lassan mindegyik kapcsolat megszakadt. Ők jól elbeszélgetnek ott egymással, az emil macerás, meg hát nem fórum.

3. Kurvára tud bántani az igazságtalanságuk. Persze ezért (is) csinálják, de akkor is.

F. írta...

jaja. megértem. azt meg én sem gondoltam, hogy alakoskodj, sőt előttem volt ahogy megjelenik afórumon egy silverquick, vagy minimum egy slowgold:)
de egy biztos nem érdemes ilyesmin forgatni magad. még mindíg ez a második legnagyobb igazság a föld bolygón: aki hülye haljon meg.
az elsőt meg az oviban tanuljuk meg: az mind te vagy és én mi vagyok?
:)
sztm.

Quicksilver írta...

Kérdés: Ha érdekel, ha zavar, ha érzékenyen érint, ha nem tudom elfelejteni - akkor mi az a varázsszer vagy csodaszer, vagy csodamódszer, amivel el tudnám felejteni, amitől nem veszem komolyan, amitől nem fog zavarni a dolog? Van ilyen... nem is tudom, gyógyszer lehet vagy mi, amit mások csak hipp-hopp bekapnak, és onnantól elfelejtenek valamit, ami addig kurvára zavarta őket? Mert ha milliószor nem hallottam ezt a 'ne izgasd magad rajta' című dolgot, akkor egyszer sem, de azt még soha senki nem árulta el, hog HOGYAN lehetséges ezt megvalósítani...

F. írta...

van olyan amit nagyon szeretsz Nóra?
nekem az vált be. amit nagyon szeretek arra gondolok. ez nálam egyetlen dolog, és nem láttam még olyan embert akinél nem. nálam ez, fura, de "én" vagyok. nem az igazi énem, hanem akinek hiszi magát.
arra köll gondolni, hogy az, mint valós létező, nincs. s akkor rájössz, hogy mind az ami eddig azt zavarta, az sokkal inkább nincs. ez persze mind csak azon múlik, hogy az, amiben igazán hiszel, azt vajon képes vagy-e úgy tekinteni mintha nem lenne? tehát, hogy képes-e az ember úgy tekinteni önnön valójára - vagy arra amit annak hisz - hogy az nem is létezik?
nekem néha bejön és ennek kapcsán, sőt ezekből az esetekből okulva merem ajánlani ezt az egyszerű, de nihilista eljárást. és küldöm mindenkinek, aki szereti:)
sőt annak is, aki nem szereti:(
meg annak is aki le sem szarja:D
strbuqbk
gondolj arra amiben igazán hiszel, valószínűleg ez lesz az egyetlen ami igazán számít és ha arra a nézetre kezded magad kondicionálni, hogy ez, ami számodra a legfontosabb, nincs - nem halott, hanem soha sem létezett, eleve illúzió - akkor soha az égvilágon semmi nem fog "meghatni".
ja, és utána ne hagyd, hogy a tudatod becsapjon ilyen mindenféle alternatív - de ugyanannyira hamis életjelekkel bíró - új fontos dolgokkal. mert meg fogja próbálni az biztos.
:)

F. írta...

és akkor egyszercsak beletűztem ezt a spam szűrő kódot vagy mit "strbuqbk". ami nem baj, mert eredetileg ezt akartam ide szpemmelni - úgy, hogy én nem vagyok oda a sorozatért - : http://videa.hu/videok/film-animacio/south-park-wow-erick-hello-kitty-SgJYUogacY0fIOB6

Quicksilver írta...

Szerintem ezt még el kellene olvassam párszor - meg meginni a kávémat - mielőtt értelmezni tudom... :-)

Névtelen írta...

Amikor még megvolt a nikked, az adatlapodra tetted ennek a blognak a linkjét. Itt pedig szidtad a modikat név szerint. szerintem ezért töröltek.

Quicksilver írta...

És? Itt nem quicksilver írt, hanem én.

Quicksilver írta...

A modikat mindig is azért szidtam, amit ők csináltak. Igazságtalan, jogtalan törlések, tiltások miatt. Mi ezzel a gond? Felette állnak mindennek, nem lehet őket kritizálni?