2008-10-18

A világ nyerésre áll

Jelenleg úgy áll a dolog, hogy jön a visszavonulás/húzódás. A fórumon a helyzet változatlan, a modik ha már kibasztak velem, maradnak ehhez hűek, és következetesek; a levlistán bunkónak lenni a kiválasztottaknak szabad, mondjuk azt sem értem, hogy a Mentsük meg MA-t egységfront miért pont MA-t menti meg a gonoszaktól, akik le merik írni, hogy lehet, hogy valami baja van a fejének, mikor biztosan baj van a fejével, ez elég jól látszik mostanára; beindult ott is a szokásos neveszekedjetekmertnemszépdolog kampány, meg mire használjuk a levlistát, mikor az nem is tudom milyen édibédi levelekre való; a világ is sokkal szarabb a szokásosnál, igaz ez legalább most mindenkinek, nem csak nekem, de ettől még én is érzem - úgyhogy most egy kicsit visszahúzódok a csigaházamba. Fényképezni - hála a jó égnek - egyedül is lehet, a Scrabble-t meg most pótolni tudja valami más játék.

Az indexes modik meg, akik erre járnak szarják össze magukat, hogy egy kibaszott választ nem képesek adni, hogy miért törölték a nickemet. Ebből is egyértelmű, hogy valóban nem volt oka a törlésnek, csak a személyes kibaszás mozgatta őket. És még képes ott műfelháborodni a levlistán a nagyeszű, miközben mint modi... na mindegy. Nem ez a lényeg, csak bánt, hogy ő el tudja adni a mézesmázos viselkedésével még azt is, hogy akivel akar, azzal nagyon ki tud baszni. A másik meg az alpári humorával... fura dolgokra vevők az emberek néha.

A fórumon meg nem kérdezhetem meg, hogy miért törölték a nickemet, pedig talán lenne modi, aki válaszolna, elvégre nem lehet mind olyan mocsok szemét, mind ez a néhány, hiszen ezek azonnal legyilkolják a nicket, amin megteszem, ha észreveszik, még azt is, amit titokban regisztrálok, hogy összeszedjem a kedvenceket olvasgatni. Emilcímet nem ismerek, csak az övékét, ők meg nem válaszolnak rá már régóta.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Nora, a Mentsük meg MA-t egységfront tiszteletbeli alapító tagjaként szeretnék rámutatni, hogy nem azok a gonoszok, akik "le merik írni, hogy lehet, hogy valami baja van a fejének", hanem azok, akik esetleges ebbéli következtetésüknek úgy adnak hangot, hogy, idézem, "De amikor vki ennyire mérhetetlenül ostoba, azt ütni kell, amíg mozog...."

Mondjuk, hogy a bolondok tisztelete az emberiség egyik legősibb hagyománya - és ezt úgy mondom, hogy szerintem viszont MA fejének azon túl, hogy igen magas az IQ-ja, úgy egyébként semmi baja.

Szeretném arra is felhívni a figyelmedet, hogy a "gonoszak" neked személy szerint a harakiri lehetőségét vetették fel, vagyis burkoltan felszólítottak, hogy öld meg magad. Mosolygós arcocskát ezen üzenetük végére nem tettek - október 17. 10.38 perc.

Ebből arra következtetek, hogy a "gonoszak" fejével van valami tényleg egészen nagyon komoly baj. Örömmel töltene el, ha mozgalmunkat átkeresztelnéd "Mentsük meg az MH-t egységfrontnak", mert a gyakorlatban ez a szándékunk.

Szép és jobb napokat!
M.G.

Quicksilver írta...

Ahogy gondolod.