2008-11-10

Érdekes.

Tekintve, hogy a fórumra nem tudok írni, csak olvasni a topicokat, megpróbáltam írni egy-két embernek emilt, hátha érdekli. Mármint nem azoknak, akik eddig is írtak néha, meg én is nekik, hanem másoknak, és nem most, hanem még a múlt héten. Akiknek van nyilvános emilcímük és akikről úgy gondoltam, hogy esetleg... esetleg izé. Ezt nem tudom megfogalmazni, hogy mi. Namármost erre ki így, ki úgy reagált - volt aki sehogyan sem, legalábbis látszólag, de azért véletlenül csak rátaláltam a fórumon arra, ahol kigúnyolja ezen igyekezetemet. Pedig alapvetően régebben egy értelmes nicknek tűnt. Tudom, minek olvasok fórumot. Hát... lassan bevallom magamnak, hogy fogalmam sincs. Nem tudom, megéri-e az a néhány jó vita, az a néhány értelmes ember azt a másik felét, ami nagyon szarul esik; vagy csak egyszerűen undorító, mint amikor páran a modik magánnickjeinek alányalnak.

Ezúton is megígérem magamnak, hogy többet fórumos nicknek emilt nem küldök. Közeledjen hozzájuk az, aki modi, azt érdemlik meg.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jól teszed ha írsz embereknek. Ne törődj semmivel. Csak azokkal akik válaszolnak. Most nem magamra gondolok, hanem általában.