2008-11-03

Szolgálati közlemény

Valamikor délután (amikor ráérek a mentésre), törlöm a blogból az összes indexes, modis, fórumos posztot, ha netán valaki szomjasan issza a szavaimat, netán a magáét akarja megőrizni, az addig elmentheti, sőt, ha kéri emilben elküldhetem neki.

Nem azért teszem ezt, mintha a véleményem akárcsak egy jottányit is változott volna a modikról. Most is egy szemét, aljas, rosszindulatú bandának tartom őket - egy-két kivétellel - akik ok nélkül, a saját gyűlöletük, bosszúvágyuk kedvéért kitöröltek és letiltottak az évek során elég sok (tucatnyinál is több) nickemet, lehetetlenné tették a fórumozást számomra, és minden mocsokságukat megkoronázandó, ok nélkül törölték a közel évtizede használt, többtízezer hozzászólásos főnickemet, quicksilver-t is. Nem sorolom fel őket, mindenki tudja kik ezek a fórumos nickükön oly kellemkedő, vicces, jópofa emberek, akik a modinickjükön kíméletlen vadállatokká válnak. Ezt teszi a hatalom velük, és a kontroll teljes hiánya.

Azért teszem ezt, mert igazatok van néhányotoknak, és túl sokat foglalkozok velük, a fórummal. Természetesen ezentúl is hiányozni fog a fórumos beszélgetés, főleg a jobbak, mint utoljára a virtualitásos. Ezek ritkák voltak, de élvezetesek. Aztán hiányozni fog a csevegés is valamennyire, mert néha az is jólesik az embernek, még ha nem is váltja meg a világot vele. Itt sajnos sosem alakult ez ki, a blog az nem a beszélgetés terepe alapvetően. És persze továbbra is hiányozni fog néhány nick-ember, akiket megismertem a fórumon, de akikkel az emiles, blogos kapcsolattartás sosem ment.

A modik pedig legyenek átkozottak.

Megtörtént. Innen folytatom tovább.

Nincsenek megjegyzések: