2008-11-30

e-republik

Na, pár napja részt veszek az e-republik online szerep? stratégiai? SL-típusú játékában, és az első tapasztalataim azok, hogy ... hát egy kicsit egyenlőre az az érzésem, hogy nem sok mindent tudok csinálni itt, azaz mint játék... hát nem a legaktívabb dolog, pedig én elég türelmes ember vagyok. Persze lehet, hogy később jobb lesz. Egyenlőre sikeresen elnéztem a kezdést, és Mo. helyett Romániában landoltam (ha regisztrálsz vigyázz erre, az igazi Mo területének jórésze a játékban Romániához tartozik!), és a meghívóm kellett, hogy kisegítsen az átköltözéshez; Romániában ugyanis meglepő módon románul beszélnek, amiből én egy kukkot se értettem, hiába írogatta nekem a leveleket valaki. Legalább ez életszerű volt. :-)
No persze látom én, hogy az oldal elég bonyolult, és a funkciók többsége még szürke, azaz nem tudom használni; remélem ez azért idővel változni fog. Szóval még mindig ott vagyok, hogy 'majd meglátom'. :-)

De ha valakit érdekel, meghívót már tudok küldeni. :-)
Ha meghívóval regisztrálsz, az nekem is, neked is pénzt jelent később a játékban...

e-republik

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Hogyan kell áthelyezni Mo.-ra ezt? Mert én is elrontottam..:(

Quicksilver írta...

Nem lehet csak úgy áthelyezni... moving ticket-et kell venni, és azzal átköltözni, egyből kettőt kell venni, mert sajna Mo és Románia hadban állnak, és nem lehet közvetlenül átutazni.

Névtelen írta...

Szia! Megint én... Olyat lehet hogy kitörlöd a profilod? Mert akkor újra regisztrálnék Mo.-n És még azt is szeretném kérdezni, hogy a régió választásnál melyiket kell jelölni, ahhoz hogy ne Romániában landoljak?
Köszi! :)

Quicksilver írta...

Úgy tudom a profil törlését az adminoktól kell kérni.

A Western Transdanubia nevű régiót kell megjelölni, az Mo-hoz tartozik.

Nem tudsz átköltözni?